google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Redmi 4: Με τον δεκαπύρηνο Helio X20 της MediaTek - Techland.gr

Ads

Xiaomi Redmi 4: Με τον δεκαπύρηνο Helio X20 της MediaTek

Η σειρά Redmi της Xiaomi περικλείει μερικά από τα πιο ελκυστικά τηλέφωνα στην αγορά του Android τον τελευταίο καιρό. Συνδυάζοντας προσιτή τιμολόγηση με καλές επιδόσεις και σχεδιασμό, είναι μια πραγματικά δελεαστική πρόταση για όποιον είναι σε θέση να τα αποκτήσει.

Το Redmi 2 βραβεύτηκε ως το καλύτερο smartphone με τιμή κάτω από 100 δολλάρια στο τελευταίο MWC, και είχε πράγματι τεράστια επιτυχία στην αγορά.



Το Redmi 3 έχει ήδη κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις - το πρωτότυπο Redmi 3 με SoC Snapdragon 616, 2 GB RAM και 16 GB χώρο αποθήκευσης, το Redmi 3 Pro με 3 GB RAM, 32 GB χώρο αποθήκευσης και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το νέο Redmi 3S με SoC Snapdragon 430, διατηρώντας τα 3 GB RAM και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Φαίνεται πως στην Xiaomi προτίθενται να διατηρήσουν την σειρά Redmi όσο το δυνατόν περισσότερο με το επερχόμενο μοντέλο Redmi 4. Σε εικόνα που διέρρευσε με λίστα των συσκευών που χρησιμοποιούν το SoC της MediaTek, Helio X20 με 10πύρηνο επεξεργαστή, δείχνει το Redmi 4 στο κάτω μέρος.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με τη λίστα και ακολουθώντας την εξέλιξη του Redmi, το τηλέφωνο μάλλον θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και θα φέρει οθόνη μεσαίου μεγέθους (περίπου 5 ιντσών). Το Redmi 4 δεν θα κάνει πρεμιέρα μέχρι το επόμενο έτος, αλλά, πιθανότατα, η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της συσκευής, οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει η υποτιθέμενη διαρροή. Θα σας κρατάμε ενήμερους με όλες τις τελευταίες διαρροές που θα αναφέρονται στο Redmi 4.

[via]
Xiaomi Redmi 4: Με τον δεκαπύρηνο Helio X20 της MediaTek Xiaomi Redmi 4: Με τον δεκαπύρηνο Helio X20 της MediaTek Reviewed by D.Pap on 8:11 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.