google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung: Νέα προσπάθεια στον τομέα του fitness tracking με δύο wearables - Techland.gr

Ads

Samsung: Νέα προσπάθεια στον τομέα του fitness tracking με δύο wearables



Δύο νέα προϊόντα στον τομέα του fitness tracking παρουσίασε πριν από λίγες μέρες η Samsung, θέλοντας να δείξει ότι ο συγκεκριμένος τομέας την ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Έτσι, πλέον έχουμε τον διάδοχο του Gear Fit, Gear Fit 2 αλλά και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που μπορούν να παρακολουθήσουν την σωματική δραστηριότητα του χρήστη.

Samsung Gear Fit 2
Η Samsung είχε παρουσιάσει το πρώτο Gear Fit τον Φεβρουάριο του 2014, και 2,5 χρόνια αργότερα έρχεται ο διάδοχός του. Το Fear Fit 2 έρχεται με κυρτή S-AMOLED οθόνη 1,5 ιντσών, ενσωματωμένο GPS και φυσικά αισθητήρα καρδιακών παλμών. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz, 512 MB RAM και 4 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία του μπορεί να αντέξει τέσσερις μέρες, σύμφωνα με τη Samsung. Διαθέτει πιστοποίηση IP68, που το καθιστά ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη.


You Tube



Samsung Gear IconX



Το Gear IconX είναι το νέο ζευγάρι έξυπνων ακουστικών από τη Samsung. Συνδέονται στο smartphone/tablet μέσω Bluetooth, και εκτός από το αυτονόητο, δηλαδή την ακρόαση και την ομιλία, είναι σε θέση να παρακολουθούν την κίνηση του χρήστη και τον καρδιακό παλμό του. Επίσης διαθέτουν 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο έλεγχος τους μπορεί να γίνει είτε με φωνητικές εντολές είτε μέσω της αφής, καθώς ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την ένταση ή να αλλάξει μουσικό κομμάτι με απλά πατήματα πάνω στην επιφάνειά τους. Προσφέρουν 90 λεπτά μουσικής μέσω κινητού και 4 ώρες μουσικής όταν η αναπαραγωγή γίνεται από την εσωτερική μνήμη. Όταν δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να τοποθετηθούν σε μια ειδική θήκη, που παράλληλα λειτουργεί και ως power bank και μπορεί να «βγάλει» δύο φορτίσεις.


You Tube



Και οι δύο συσκευές συνεργάζονται φυσικά με το S-Health, προκειμένου ο χρήστης να έχει μια καλύτερη επισκόπηση της δραστηριότητάς του.

Το Gear Fit 2 θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις αγορές από τις 10 Ιουνίου, στην τιμή των 180 δολαρίων, ενώ τα Gear IconX θα είναι διαθέσιμα από το Φθινόπωρο στην τιμή των 200 δολαρίων.

[via] - [via]
Samsung: Νέα προσπάθεια στον τομέα του fitness tracking με δύο wearables Samsung: Νέα προσπάθεια στον τομέα του fitness tracking με δύο wearables Reviewed by D.Pap on 6:09 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.