google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nexus smartphone: Νέο μοντέλο από την Huawei - Techland.gr

Ads

Nexus smartphone: Νέο μοντέλο από την Huawei

Nexus-6P-revealed-white
Την χρονιά που μας πέρασε η Huawei συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Google και κατασκεύασε το Nexus 6P με δυνατά χαρακτηριστικά και είχε θετική αποδοχή. Για τη νέα χρονιά μέχρι στιγμής είχε ακουστεί ότι η Google θα συνεργαστεί με την HTC.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η HTC θα αναλάβει την κατασκευή δυο Nexus μοντέλων για λογαριασμό της Google, όμως η Charlene Munilall, επικεφαλής του Consumer Business Group της Huawei σε πρόσφατο event στην Αφρική δήλωσε πως η εταιρεία θα κατασκευάσει νέο Nexus smartphone. «We’re doing the Nexus again this year, by the way», είπε η ίδια. Ωστόσο μπορεί τα λόγια της να αφορούν στο λανσάρισμα του Nexus 6P στη Ν. Αφρική.

Από το 2010 όταν κυκλοφόρησε το Nexus One έχουν υπάρξει 8 διαφορετικά μοντέλα από 5 κατασκευαστές. Τα περισσότερα έρχονται από την LG (Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 5X), η Samsung δυο (Nexus S, Galaxy Nexus), η Motorola ένα (Nexus 6), η HTC ένα (Nexus One) και η Huawei ένα (Nexus 6P)

Άσχετα με το ποιος θα αναλάβει φέτος την κατασκευή των Nexus, η Google δηλώνει πως τα νέα Nexus θα είναι πιο ξεχωριστά και η ίδια θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο.
Nexus smartphone: Νέο μοντέλο από την Huawei Nexus smartphone: Νέο μοντέλο από την Huawei Reviewed by D.Pap on 8:23 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.