google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Microsoft: Αυτό είναι το Surface Phone - Techland.gr

Ads

Microsoft: Αυτό είναι το Surface Phone



Νέες πληροφορίες βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με την φημολογούμενη συσκευή της Microsoft, Surface Phone. Μαζί με τις πληροφορίες διέρρευσε και μια εικόνα της συσκευής, καλό θα ήταν όμως να είμαστε συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις. Άλλωστε οι φήμες για την συσκευή της Microsoft, αιωρούνται εδώ και μήνες ωστόσο η συσκευή θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων την άνοιξη του 2017, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο.

Η προαναφερόμενη εικόνα, εμφανίστηκε σε κινέζικη ιστοσελίδα από τον χρήστη «nokibar», που είναι γνωστός για τις αποκαλύψεις του σχετικά με το ακυρωθέν Lumia 850, αλλά και τις ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το Lumia 650. Στην εικόνα βλέπουμε μια συσκευή με USB – C υποδοχή στο κάτω μέρος, θύρα ακουστικών στο επάνω μέρος και φωτογραφική κάμερα όμοια με αυτή του 950XL. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συσκευή φαίνεται να «φοράει» μια εύκαμπτη προστατευτική θήκη, που έχει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Το τελευταίο, ίσως είναι παραλλαγή του Surface Touch Cover, του οποίου η παραγωγή έχει σταματήσει, ενώ η θήκη περιμετρικά έχει το ίδιο σχέδιο με την θήκη CP – 637 των συσκευών Lumia 930 και Icon. Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αναφορές γράφουν για οθόνη μεγέθους 5,7 ιντσών και πως θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 830. Θα έχει τρείς εκδόσεις: 3 GB RAM / 32 GB, 6 GB RAM / 128 GB, 8 GB RAM / 500 GB, μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχα. Το σίγουρο είναι ότι, όπως ανακοινώθηκε και τον περασμένο μήνα, η συσκευή ενδέχεται να είναι όντως εξοπλισμένη με το τελευταίο δημιούργημα της Qualcomm.

Με δέκα μήνες τουλάχιστον μεταξύ των νέων πληροφοριών και τις επίσημης κυκλοφορίας, φαίνεται απίθανο να έχουν κυκλοφορήσει σχέδια της συσκευής, για λόγους διαφήμισης. Η πιο απλή εξήγηση που θα μπορούσε κάποιος να δώσει είναι ότι η εικόνα είναι φτιαγμένη από κάποιον χρήστη, υποστηρικτή των Windows 10 Mobile. Υπάρχει όμως η πιθανότητα η εικόνα να είναι αυθεντική, αν και ίσως να μην αντικατοπτρίζει την τελική έκδοση της συσκευής. Η πεποίθηση αυτή, πηγάζει από το γεγονός ότι όταν η Nokia ανακοίνωσε την υιοθέτηση των Windows Phones, έδωσε στην δημοσιότητα αρκετά σχέδια σχετικά με το πως θα έμοιαζε μια συσκευή της. Κανένα από αυτά τα σχέδια δεν γίνανε πραγματικότητα, αλλά χρησιμοποιήθηκαν για να καταδείξουν την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Κάτι παρόμοιο ενδέχεται να συνέβη στην περίπτωση, αφού μπορεί να χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη συσκευή για να δείξει στους συνεργάτες πως θα μπορούσε να είναι η όψη αυτής της σειράς συσκευών.

Πως σας φαίνεται το σχέδιο του, φημολογούμενου, Surface Phone; Είναι αυτό που περιμένετε;

[via] - [via]
Microsoft: Αυτό είναι το Surface Phone Microsoft: Αυτό είναι το Surface Phone Reviewed by D.Pap on 10:37 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.