google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi 4K Mi Box. Το νέο Android TV device της Google - Techland.gr

Ads

Xiaomi 4K Mi Box. Το νέο Android TV device της Google

nexus2cee_banner_thumb
Ένας από τους νέους συνεργάτες της Google, η κινεζική Xiaomi, ανακοίνωσε μία νέα version του Mi Box της που τρέχει Android TV, υποστηρίζει 4K και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην αμερικανική αγορά.
Το 4K Mi Box θα διαθέτει Mi Game Controller όπως βλέπετε και στη φωτό
αλλά και Bluetooth remote με φωνητική αναγνώριση. Επιπλέον, ενσωματωμένη τεχνολογία Google cast για περιεχόμενο από Android ή iOS συσκευές. Θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A52 στα 2.0GHz, 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμη πόσο θα κοστίζει αλλά και λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του.
nexus2cee_mibox-2_thumb
Έρχεται πάντως μαζί με αλλαγές στο Android TV που θα περιλαμβάνει πλέον νέες εφαρμογές όπως τα Watch ESPN, Comedy Central και Spotify, ενώ σε άλλες ανακοινώσεις hardware -πάντα για το Android TV- η Sony ανακοίνωσε νέα 2016 BRAVIA sets, η Sharp τον Net Player, ενώ επιπλέον η πλατφόρμα TV της Google θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις Beko, Grundig και Vestel ξεκινώντας από τον Ιούνιο.
ap_resize
Xiaomi 4K Mi Box. Το νέο Android TV device της Google Xiaomi 4K Mi Box. Το νέο Android TV device της Google Reviewed by D.Pap on 9:14 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.