google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Umi Super: Το πιο premium smartphone της Umi είναι... super για τη μεσαία κατηγορία - Techland.gr

Ads

Umi Super: Το πιο premium smartphone της Umi είναι... super για τη μεσαία κατηγορία

Umi-Super-promo1

Οι συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η Umi στην αγορά είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, όλες τους όμως είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτες και πολύ άνω του μετρίου. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο η κινεζική εταιρία μας προτείνει τώρα το Super, μία πολύ προσεγμένη συσκευή η οποία θέλει να γίνει η top πρόταση στη μεσαία κατηγορία.

Χαρακτηριστικά



  • Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος Mediatek Helio P10 @ 2.0GHz
  • GPU: Mali Τ860
  • Μνήμη: 4GB RAM - 32GB αποθήκευση (microSD)
  • Οθόνη: IPS 5.5" @ 1920 x 1080p (401ppi)
  • Κάμερα: Πίσω 13.0MP (Panasonic, dual-LED flash) - Μπροστά 5.0MP
  • Συνδεσιμότητα: 4G, dual-SIM, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS (Glonass), fingerprint, microUSB 2.0 (Type-C, OTG)
  • Μπαταρία: 4.000mAh
  • Διαστάσεις: 150.8 x 75 x 8.5mm - 185gr
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow

Umi-Super-promo2

Το Umi Super είναι σίγουρα ένα premium μοντέλο και αυτό φαίνεται πρώτα από την κατασκευή του.Είναι αλουμινένιο με μονοκόμματο σχεδιασμό (unibody), δεν έχει όμως κάποια ιδιαιτερότητα στο design που να το κάνει να ξεχωρίζει, αφού μοιάζει με πολλά άλλα smartphone της αγοράς. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι είναι άσχημο αλλά αν θες να είσαι... super, κάνε και κάτι για να διαφέρεις οπτικά.

Umi-Super-promo3

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του δεν έχει απολύτως καμία ατέλεια, καθώς φοράει τον καλύτερο μεσαίο επεξεργαστή της Mediatek, έχει 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η IPS οθόνη των 5.5 ιντσών στα 1080p, είναι κατασκευή της Sharp. Αίσθηση προκαλεί το ηχείο το οποίο όπως λέει η εταιρία, αποδίδει ήχο επιπέδου στούντιο! Τώρα πώς ένα μικρό ηχείο στο κάτω μέρος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, αλλά θέλω να είναι αλήθεια.

Umi-Super-promo4

Στην κάμερα δεν έχουμε φακό της Sony αλλά δεν έχουμε επίσης και της απαράδεκτης Omnivision, με την Panasonic να μας προσφέρει αισθητήρα στα 13MP ο οποίος σύμφωνα με την Umi εστιάζει σε 0.3 δευτερόλεπτα και φωτογραφίζει με μηδενικό lag. Αν αυτό ισχύει τότε έχουμε μία πολύ καλή κάμερα στο Super.

Umi-Super-promo5

Η συνδεσιμότητά του είναι μια χαρά καθώς περιλαμβάνει έναν πολύ καλό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και USB Type-C θύρα για φόρτιση και ανταλλαγή δεδομένων. Το τηλέφωνο είναι 4G και δίκαρτο, ενώ παρά τη μεγάλη του μνήμη, δέχεται και κάρτα microSD, ίσως όμως θα μας λείψει το NFC τώρα που μπορούμε να κάνουμε πληρωμές μέσω κινητού και στην Ελλάδα. Τέλος φοράει Android 6.0 και έχει μία μπαταρία της Sony στα 4.000mAh, η οποία σε μισή ώρα φόρτισης μπορεί να μας δώσει μία ολόκληρη μέρα μέτριας χρήσης.

Σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και για όσους ψήθηκαν ήδη, βρίσκεται σε προπαραγγελία στο Everbuying 220€ και το Gearbest 220€.

Η άποψη του Doctor

Νομίζω πως δεν υπάρχει αμφιβολία αν το Umi Super είναι μία από τις καλύτερες συσκευές στην κατηγορία του και αυτό φαίνεται σε όλα του τα χαρακτηριστικά. Η Umi για να μας πείσει τονίζει την ποιότητα των χαρακτηριστικών της όπως για παράδειγμα τη RAM της Samsung, την μπαταρία της Sony και ούτω καθεξής, αλλά νομίζω ότι το κάνει για να δικαιολογήσει και την ελαφρώς τσιμπημένη τιμή του.

Umi-Super-promo6

Τέλος αν και φοράει Android 6.0, δε γίνεται κανένας λόγος για περαιτέρω αναβαθμίσεις, κάτι που ψάχνουν οι περισσότεροι χρήστες από τα κινέζικα τηλέφωνα. Σε αυτή την τιμή νομίζω ότι ο ασυναγώνιστος κυρίαρχος παραμένει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Umi Super δεν είναι μια καλή επιλογή.
Umi Super: Το πιο premium smartphone της Umi είναι... super για τη μεσαία κατηγορία Umi Super: Το πιο premium smartphone της Umi είναι... super για τη μεσαία κατηγορία Reviewed by D.Pap on 10:43 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.