google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sharp Aquos Zeta: Mε αντοχή σε νερό και πιστοποιημένη κάμερα από Ricoh; - Techland.gr

Ads

Sharp Aquos Zeta: Mε αντοχή σε νερό και πιστοποιημένη κάμερα από Ricoh;

Ακολουθώντας τα βήματα της Huawei, που συνεργάστηκε με την Leica για την κάμερα του Huawei P9, η Sharp έδωσε τα χέρια με έναν άλλο κατασκευαστή premium καμερών, τη Ricoh. Η Ricoh έδωσε τη δική της επίσημη πιστοποίηση στην κάμερα του Sharp Aquos Zeta.


Επιπλέον, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Sharp θα έχει αντοχή στο νερό, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 3GB. Η οθόνη είναι 1080p IGZO, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε μέγεθος.

Η κάμερα στην πλάτη του Sharp Aquos Zeta είναι 22.6 Megapixel και δεδομένης της πιστοποίησης από την Ricoh, αναμένεται να είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε μέχρι σε ποιο βαθμό έχει αναμειχθεί η Ricoh στην ανάπτυξη της κάμερας ή του foftware της.

Η φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει ότι το κινητό θα είναι διαθέσιμο και σε λευκό, μαύρο και σε πράσινο χρώμα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και κυκλοφορία.
Sharp Aquos Zeta: Mε αντοχή σε νερό και πιστοποιημένη κάμερα από Ricoh; Sharp Aquos Zeta: Mε αντοχή σε νερό και πιστοποιημένη κάμερα από Ricoh; Reviewed by D.Pap on 6:34 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.