google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Huawei Watch W1 σύντομα στην Ελληνική αγορά - Techland.gr

Ads

Το Huawei Watch W1 σύντομα στην Ελληνική αγορά



Την Τετάρτη παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το Huawei P9, σε μια λαμπρή εκδήλωση, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλέβει την παράσταση, όντας ο Έλληνας πρεσβευτής του Huawei P9. Από την όμορφη βραδιά δεν έλειψε και μια σημαντική είδηση: Το Huawei Watch W1 έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έλαβαν ως δώρο από την εταιρεία ένα Huawei P9 και ένα Watch W1, με την Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing & Sales Manager της Huawei Greece, να αποκαλύπτει ότι «...το W1 θα σας εντυπωσιάσει, θα το δείτε πολύ σύντομα στην αγορά...» Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίαση του Αντετοκούνμπο ως πρεσβευτή του P9, και περίπου στο 3:30 γίνεται η αναφορά στο Watch.

Το Huawei Watch ανακοινώθηκε στην περασμένη IFA και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τον σχεδιασμό του. Η διάμετρος του είναι 42 χιλιοστά. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί με αντοχή στις γρατσουνιές, ενώ το σώμα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Κυκλοφορούν διάφορα λουράκια, τόσο δερμάτινα όσο και μεταλλικά.

Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα στην χώρα μας, όμως κρατάμε την υπόσχεση της Huawei και το περιμένουμε σύντομα.
Το Huawei Watch W1 σύντομα στην Ελληνική αγορά Το Huawei Watch W1 σύντομα στην Ελληνική αγορά Reviewed by D.Pap on 8:02 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.