google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu Pro 6: Επίσημη παρουσίαση στις 13 Απριλίου στο Πεκίνο - Techland.gr

Ads

Meizu Pro 6: Επίσημη παρουσίαση στις 13 Απριλίου στο Πεκίνο



Η Meizu είναι μια εταιρεία με πολύ δυναμική παρουσία στον χώρο των smartphones τα τελευταία χρόνια. Έχει μεγάλη γκάμα συσκευών όπως την σειρά m, την σειρά MX και φυσικά τις ναυαρχίδες της με την σειρά Pro. Φέτος έχει ήδη παρουσιάσει πολύ δυνατές συσκευές, και γνωρίζαμε ότι η νέα της ναυαρχίδα θα παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Φαίνεται όμως πως η εταιρεία την έχει έτοιμη και θα την παρουσιάσει σύντομα.

Μια ημέρα μετά την πρώτη επίσημη αποκάλυψη φωτογραφίας του Meizu Pro 6 η εταιρεία προχώρησε σε ανακοίνωση της επίσημης παρουσίασης της συσκευής. Στην πρόσκληση αποκαλύπτεται ότι η παρουσίαση θα γίνει στο Πεκίνο στις 13 Απριλίου. Τότε είναι που θα μάθουμε, επίσημα πλέον, με ακρίβεια περί τίνος πρόκειται. Μέχρι τώρα έχουμε μαζέψει αρκετά στοιχεία, άλλα επίσημα κι άλλα από φήμες. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε να κάνουμε με μια πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.

Σας τα παραθέτουμε παρακάτω:
Οθόνη 5,7 ιντσών QHD ή FHD ή και από τις δύο. Έχει ακουστεί και για οθόνη 4,6 ιντσών, αλλά εκεί δίνουμε μηδαμινές πιθανότητες.
SoC Helio X25 της Mediatek (σίγουρα), αλλά ίσως δούμε και άλλη έκδοση με τον Exynos 8890 της Samsung.
Από RAM έχουμε διαρροές για 4 GB και για 6 GB (που εκτιμούμε ότι είναι το πιο πιθανό).
Εσωτερική μνήμη 32 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω SD card.
Κάμερα οπίσθια 21 MP και εμπρόσθια 5 MP.
Μπαταρία φορτίου 3.500 mAh.


Όπως και να'χει θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή έως την επόμενη Τετάρτη. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε;

[via]
Meizu Pro 6: Επίσημη παρουσίαση στις 13 Απριλίου στο Πεκίνο Meizu Pro 6: Επίσημη παρουσίαση στις 13 Απριλίου στο Πεκίνο Reviewed by D.Pap on 12:50 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.