google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG: Αποκαλύπτει την επίσημη θήκη του G5, αφήνει υπόνοιες για χρήση μετάλλου - Techland.gr

Ads

LG: Αποκαλύπτει την επίσημη θήκη του G5, αφήνει υπόνοιες για χρήση μετάλλου



Η LG φαίνεται πως έχει επενδύσει αρκετά στο G5, την ναυαρχίδα που θα μας παρουσιάσει σε δέκα μέρες, και για άλλη μια χρονιά φροντίζει το διάστημα πριν την ανακοίνωσή του να μας τροφοδοτεί με πληροφορίες, που έχουν σκοπό να εξάψουν το ενδιαφέρον μας. Πέρσι, από νωρίς είχαμε μάθει ότι το G4 θα έχει δερμάτινη πλάτη, ενώ φέτος βλέπουμε την επίσημη θήκη του LG G5, πριν ακόμα δούμε την ίδια την συσκευή.

Από χθες έχουμε πληροφορηθεί για το χαρακτηριστικό Always On και σήμερα το βλέπουμε (εν μέρει) στην πράξη, μέσα από την Quick Cover θήκη του νέου smartphone. Παρατηρούμε για άλλη μια φορά, ότι ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση στην ημερομηνία και την ώρα καθώς και τις ειδοποιήσεις του. Στην φωτογραφία που δίνει στην δημοσιότητα η LG βλέπουμε επίσης έναν χρήστη να απαντάει σε μια κλήση σέρνοντας το δάκτυλό του πάνω στην θήκη, χαρακτηριστικό που είδαμε για πρώτη φορά σε smartphones της εταιρείας στην θήκη του LG K10, ενώ θυμίζει έντονα τις dot-view θήκες της HTC.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως προέρχεται μια φράση του Δελτίου Τύπου της LG που αναφέρει: «Η Quick Cover θήκη συμπληρώνει την όψη και την αίσθηση του επερχόμενου LG G5, συνδυάζει πολύ μικρό πάχος με ένα γυαλιστερό, μεταλλικό φινίρισμα, που δυναμώνει την απαλή και πολυτελή όψη και αίσθηση που αφήνει η θήκη». Θα μπορούσε άραγε αυτή η φράση να είναι μια ένδειξη για χρήση μετάλλου από την LG για πρώτη φορά στην σειρά G; Δυστυχώς η θήκη δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, εκτός ίσως από τις λείες στρογγυλεμένες γωνίες.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται και οι ανεπίσημες διαρροές για το G5. Συγκεκριμένα, στο δημοφιλές benchmark Geekbench, έκανε την εμφάνισή του μια συσκευή με κωδικό όνομα F700, η οποία φημολογείται ότι είναι η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG. Αν τα αποτελέσματα και τα στοιχεία που προκύπτουν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, τότε το G5 θα φοράει το SoC Snapdragon 820 με 4 GB RAM, ενώ θα κυκλοφορήσει με Android 6.0.1.





Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, και με βάση τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα, περιμένουμε οθόνη 5,6 ιντσών QHD ανάλυσης, κάμερα 20 MP και ένα νέο σχέδιο, χωρίς τα πλήκτρα ελέγχου στο πίσω μέρος της συσκευής (αν και λογικά πίσω θα βρίσκεται τουλάχιστον ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα μπορεί να ξεκλειδώσει την συσκευή). Τέλος, μπορεί η LG να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σήμα κατατεθέν της σειράς G, δηλαδή τα πλήκτρα στο πίσω μέρος, δεν φαίνεται όμως ότι έχει την πρόθεση να ακολουθήσει unibody σχεδίαση στην συσκευή της, που θα σήμαινε και το τέλος της αποσπώμενης μπαταρίας.

[via]myphone 
LG: Αποκαλύπτει την επίσημη θήκη του G5, αφήνει υπόνοιες για χρήση μετάλλου LG: Αποκαλύπτει την επίσημη θήκη του G5, αφήνει υπόνοιες για χρήση μετάλλου Reviewed by D.Pap on 8:41 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.