google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι κατασκευάζει η Apple στο «μυστικό» της εργαστήριο στην Ταϊβάν - Techland.gr

Ads

Τι κατασκευάζει η Apple στο «μυστικό» της εργαστήριο στην Ταϊβάν


Ένα νέο εργαστήριο στη Βόρεια Ταϊβάν, εγκαινίασε φέτος η Apple, στο οποίο αναπτύσσει νέες οθόνες με προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης.



Όπως αναφέρει το Bloomberg, τουλάχιστον 50 άτομα εργάζονται στο κτήριο στην περιοχή Longtan της πόλης Taoyuan, που πριν χρησιμοποιούσε η Qualcomm, αναπτύσσοντας πιο λεπτές, ελαφρύτερες, πιο φωτεινές και ενεργειακά αποδοτικές οθόνες, με στόχο να κάνουν τη διαφορά στην αγορά, αλλά και να σταματήσει η «εξάρτηση» της εταιρείας από προμηθευτές όπως τις Samsung Electronics, LG Display, Sharp και Japan Display. H αμερικανική εταιρεία φέρεται να έχει προσλάβει τοπικό προσωπικό από την Qualcomm και από την κατασκευάστρια οθονών στην Ταϊβάν, AU Optronics.



Ακόμα, η Apple θέλει να υιοθετήσει την τεχνολογία OLED, την οποία πρωτοείδαμε στην οθόνη του Apple Watch. Προς το παρόν, όλες οι υπόλοιπες συσκευές της χρησιμοποιούν LCD, ωστόσο φαίνεται πως αυτό στο μέλλον θα αλλάξει, καθώς οι OLED οθόνες, δεν απαιτούν οπίσθιο φωτισμό και μπορούν να είναι πιο λεπτές.
Τι κατασκευάζει η Apple στο «μυστικό» της εργαστήριο στην Ταϊβάν Τι κατασκευάζει η Apple στο «μυστικό» της εργαστήριο στην Ταϊβάν Reviewed by D.Pap on 8:51 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.