google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ZUK Z2: Θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα - Techland.gr

Ads

ZUK Z2: Θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα


Smartphone με νέο brand το οποίο φέρει την έμπρακτη υποστήριξη της Lenovo και τώρα έρχονται στην επιφάνεια νέες πληροφορίες από τον ιδρυτή της Lenovo ότι το 2016 έρχεται το Zuk Z2. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για αυτό, ωστόσο φήμες που μεταδίδονται επιμένουν ότι το νέο αυτό μοντέλο θα μπορούσε να τροφοδοτείται από SoC Snapdragon 820 της Qualcomm.

Εδώ και μερικές ώρες διέρρευσαν και τα πρώτα renders με τους άγνωστους πληροφοριοδότες που ανάρτησαν αυτές τις εικόνες να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για το Zuk Z2 και μάλιστα οι ίδιοι λένε ότι πρόκειται για κάτι το «υπερβολικά ωραίο» και με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, η πάνω του πλευρά είναι πλήρως περιστρεφόμενη, δηλαδή επιτρέπεται να γυρίσει κανείς ολόκληρο το πάνω μέρος της συσκευής. Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μία μόνο ψηφιακή κάμερα και ο χρήστης θα την περιστρέφει ανάλογα με την πλευρά που θέλει.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν νεότερα στοιχεία που να γνωστοποιούν άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ωστόσο παρατηρώντας τα νέα αυτά renders αντλεί κανείς την πληροφορία ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθεί μέταλλο για την κατασκευή του.

Είναι κάπως νωρίς για να συζητάμε με απόλυτη βεβαιότητα για το επερχόμενο μοντέλο δεύτερης γενιά από την Zuk, οπότε δεν είναι κακό να είμαστε έστω και προσωρινά λίγο αμφίβολοι για την αυθεντικότητα των εικόνων.

Πώς σας φαίνεται ο σχεδιασμός του νέου ZUK Z2, αν αποδειχτούν αληθινά τα renders;

[via]
ZUK Z2: Θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα ZUK Z2: Θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα Reviewed by D.Pap on 10:23 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.