google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Google βρήκε τη λύση! Θα απαντάει αντί για εσάς στα email σας - Techland.gr

Ads

Η Google βρήκε τη λύση! Θα απαντάει αντί για εσάς στα email σας



Ένα έξυπνο σύστημα λανσάρει η Google αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα μαντεύει ποια από τα email σας θα μπορούν να απαντηθούν εν συντομία και ετοιμάζει μία σειρά από απαντήσεις για λογαριασμό σας.

Ενώ τα email προορίζονταν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, έχουν μετατραπεί σε πονοκέφαλο, με τους εργαζόμενους να ξοδεύουν καθημερινά ώρες για μα διαβάζουν και να απαντούν στα μηνύματα.

Ως λύση λοιπόν, τo νέο σύστημα που λέγεται Smart Reply, σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις προτεινόμενες απαντήσεις την οποία θα μπορείτε να κάνετε επεξεργασία. Δεν αποκλείεται η έτοιμη απάντηση να μπορεί να αποσταλεί και ως έχει, αν σας ικανοποιεί.



Η Google ήδη σκανάρει τα email σας προκειμένου να προβάλει σε εσάς σχετικό περιεχόμενο διαφημίσεων, αλλά η ετοιμότητα να τα απαντήσει κιόλας υποδεικνύει ένα νέο επίπεδο οικειότητας το οποίο ίσως προβληματίσει κάποιους χρήστες.



To Smart Reply θα είναι διαθέσιμο για το Google Inbox app για iOS και Android στα Αγγλικά.
Η Google βρήκε τη λύση! Θα απαντάει αντί για εσάς στα email σας Η Google βρήκε τη λύση! Θα απαντάει αντί για εσάς στα email σας Reviewed by D.Pap on 5:43 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.