google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi: Ξεκινά η διάθεση του MIUI 7 στις 27 Οκτωβρίου - Techland.gr

Ads

Xiaomi: Ξεκινά η διάθεση του MIUI 7 στις 27 Οκτωβρίου

Όλοι εμείς οι χρήστες Xiaomi συσκευών, περιμένουμε πως και πως την επίσημη έλευση του MIUI 7, μιας και μέχρι στιγμής χρησιμοποιούμε Developer ROMs στις συσκευές μας. Η Xiaomi λοιπόν, αποφάσισε να μας δώσει τη χαρά και να ξεκινήσει επίσημα τη διάθεση της τελευταίας έκδοσης του MIUI 7 στις 27 Οκτωβρίου.
Η αναβάθμιση θα έρθει μέσω OTA σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, ενώ θα φέρει πλήθος αναβαθμίσεων. Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε μερικές συσκευές, το MIUI 7 θα βασίζεται στην έκδοση Android KitKat, ενώ σε άλλες στην έκδοση Android Lollipop.

Το MIUI 7 είναι διαθέσιμο μέσω δοκιμαστικών εκδόσεων εδώ και περίπου ένα μήνα, έτσι τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά είναι ήδη γνωστά. Το νέο UI αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κατά 10% και επιτάχυνση του συστήματος κατά 30% σύμφωνα με τη Xiaomi. Παράλληλα, περιέχει νέα θέματα στο System UI, όπως και ξεχωριστή εφαρμογή θεμάτων με χιλιάδες διαθέσιμα θέματα για download. Τέλος, υπάρχουν και μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως βίντεοκλήση για τις επαφές, λειτουργία παιδιού αλλά και gallery με αναγνώριση προσώπου.

Αρχικά, το MIUI 7 θα έρθει όπως προείπαμε μέσω OTA στα Mi 3, Mi 4, Mi Pad, Mi Note, Redmi 1S 3G, Redmi Note 4G και Redmi 2/ Prime. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και διαθέσιμη ROM μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του MIUI για τις υποστηριζόμενες συσκευές.

πηγή
Xiaomi: Ξεκινά η διάθεση του MIUI 7 στις 27 Οκτωβρίου Xiaomi: Ξεκινά η διάθεση του MIUI 7 στις 27 Οκτωβρίου Reviewed by D.Pap on 7:39 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.