google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi Edge: Θα έρθει με αναδιπλούμενη οθόνη και στις δύο πλευρές - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi Edge: Θα έρθει με αναδιπλούμενη οθόνη και στις δύο πλευρές



Όσο το επερχόμενο Xiaomi Mi Edge παραμένει στη «σφαίρα» της φημολογίας, όλο και περισσότερες πληροφορίες εμφανίζονται σε διάφορα blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω του MyDrivers.com και του @KJuma, tipster στο Weibo, έχουμε για πρώτη φορά στα χέρια μας μια αναλυτική λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών της συσκευής. Ας γνωρίσουμε καλύτερα όμως τον «ανταγωνιστή» (αν επιτρέπεται ο όρος) των Samsung Galaxy S6 Edge/Edge+, τουλάχιστον σε επίπεδο τεχνολογίας οθόνης.

Το Mi Edge -όπως όλα δείχνουν- θα διαθέτει Curved&Edged οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (565ppi), με «αναδίπλωση» και στις δυο μεριές της συσκευής. Μπορεί το όλο setup της οθόνης θυμίζει τις ναυαρχίδες της Samsung, όμως και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνουν πως υπάρχει «κόντρα» στις δυο προτάσεις. Κάτω από την οθόνη βρίσκουμε το hexa-core SoC Snapdragon 808 της Qualcomm, συνεπικουρούμενο από GPU Adreno 418 και RAM στα 3 ή 4 GB. Άγνωστα ωστόσο μένουν τα υπόλοιπα specs, όπως φωτογραφικός φακός ή λοιπές τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Xiaomi Mi Edge αναμένεται στις αγορές τον Οκτώβρη, με τιμή που δεν θα ξεπεράσει τα 400 δολάρια. Χωρίς επίσημες διαβεβαιώσεις ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά σχεδιάζει η Xiaomi για τη νέα της, curved πρόταση. Περιμένουμε λοιπόν νεότερες πληροφορίες, είτε μέσα από επιβεβαιωμένες φήμες, είπε από επίσημα χείλη.

Xiaomi Mi Edge: Θα έρθει με αναδιπλούμενη οθόνη και στις δύο πλευρές Xiaomi Mi Edge: Θα έρθει με αναδιπλούμενη οθόνη και στις δύο πλευρές Reviewed by D.Pap on 11:19 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.