google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επίσημο το πρώτο μεταλλικό Nexus με οθόνη 5,7 ιντσών και Android 6.0 Marshmallow - Techland.gr

Ads

Επίσημο το πρώτο μεταλλικό Nexus με οθόνη 5,7 ιντσών και Android 6.0 Marshmallow

Huawei Nexus 6P

Η μεγάλη μέρα της Google και του Android 6.0 Marshmallow αποκαλύπτει επίσημα τοHuawei Nexus 6P, την πρώτη “Nexus" πρόταση με μεταλλική κατασκευή (από ανοδιωμένο αλουμίνιο), αλλά φυσικά και την πρώτη στην οποία η αμερικανική εταιρεία συνεργάζεται με τον Κινέζο κατασκευαστή.

Με slim & sleek εμφάνιση, καθώς έχει πάχος 7,3 χιλιοστά, εντυπωσιάζει διαθέτοντας προστασία Gorilla Glass 4 στην οθόνη του διάστασης 5,7 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και με ανάλυση WQHD (2.560x1440 pixels) και αποτελώντας μία premium πρόταση που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη από την αγορά.
Το Huawei Nexus 6P διαθέτει ακόμη οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 v2.1 της Qualcomm, 3GB RAM, γραφικά Adreno 430, επιλογή αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα στα 32, 64 και 128GB (μη επεκτάσιμου, όπως και στην περίπτωση του προηγούμενων Nexus), καθώς και μπαταρία 3.450mAh. Η νέα Nexus camera προσφέρει καλύτερες εικόνες κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως σημειώνεται διαθέτοντας μεγαλύτερα 1.55μm pixels και βελτιώνοντας την “προβληματική” σε κάποιες περιπτώσεις απόδοση της κεντρικής κάμερας προηγούμενων προτάσεων της οικογένειας. Έχει ανάλυση 12.3MP χρησιμοποιώντας αισθητήρα της Sony, και διαθέτει υποστήριξη laser auto-focus, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και dual-LED flash, ενώ το “παρών” στη συσκευή δίνει μία ακόμη κάμερα στην εμπρόσθια επιφάνειά της ανάλυσης 8MP
Το νέο Nexus by Huawei έχει βάρος 178 γραμμάρια, διαθέτει ένα ζευγάρι εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία, αλλά και -για πρώτη φορά σε Nexus- την υποδοχή USB Type-C για γρηγορότερη φόρτιση (δύο φορές γρηγορότερη από τη φόρτιση του iPhone 6 Plus όπως αναφέρθηκε στο event) και ταχύτερες μεταφορές δεδομένων. Επιπλέον, στο κομμάτι της συνδεσιμότητας υποστηρίζει Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac και NFC.
Στο πίσω μέρος του, όπως βλέπουμε και στις φωτό, συναντάμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (Nexus Imprint τον ονομάζει η Google) που εκμεταλλεύται τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού της Google, Android 6.0 Marshmallow που φέρνει “φρέσκο” αέρα στο OS. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το λειτουργικό και η επιλογή “Non on Tap” που πλέον σας επιτρέπει το να βλέπετε επιπλέον πληροφορίες για κάτι στην οθόνη, χωρίς να φύγετε από το σημείο που βρίσκεστε στο interface. Το “παρών” δίνουν και δυνατότητες smart-power για την μπαταρία χάρη στο χαρακτηριστικό Doze βελτιώνοντας την αυτονομία του νέου Nexus, έναν τομέα “πονεμένο” στις περισσότερες ναυαρχίδες της αγοράς.
Nexus 6P
To Huawei Nexus 6P θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις αποχρώσεις (aluminium, graphite, frost white και gold τις χαρακτηρίζει η εταιρεία), ωστόσο η τέταρτη θα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία.
Οι προπαραγγελίες για τη συσκευή ξεκινούν από σήμερα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Ιαπωνία και θα κοστίζει 499 δολάρια στη μικρότερη έκδοση με τα 32GB χωρητικότητας, 549 δολάρια στην έκδοση των 64GB κα 649 δολάρια σ' αυτήν των 128GB. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Οκτώβριο.
Επίσημο το πρώτο μεταλλικό Nexus με οθόνη 5,7 ιντσών και Android 6.0 Marshmallow Επίσημο το πρώτο μεταλλικό Nexus με οθόνη 5,7 ιντσών και Android 6.0 Marshmallow Reviewed by D.Pap on 9:57 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.