google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus @ IFA: Παρουσίασε smartphones, tablet, smartwatch και mini PC - Techland.gr

Ads

Asus @ IFA: Παρουσίασε smartphones, tablet, smartwatch και mini PC



Η Asus έκανε την έκπληξη στο σημερινό event της κατά την διάρκεια της IFA 2015 παρουσιάζοντας μία πληθώρα αξιόλογων συσκευών. H Ταϊβανέζικη εταιρεία παρουσίασε ένα tablet, πέντε smartphones, ένα smartwatch καθώς και ένα Windows 10 mini PC σε μέγεθος USB stick!

Asus Zenfone 2 Deluxe




Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε την παρουσίαση με το Asus Zenfone 2 Deluxe το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα στην Βραζιλία. Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD και είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Atom χρονισμένο στα 2,3 GHz. Συνοδεύεται ακόμα με 4 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Asus Zenfone Max





Επόμενη συσκευή το Asus Zenfone Max η οποία εφοδιάζεται με την εντυπωσιακή μπαταρία συνολικού φορτίου 5.000 mAh, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν power-bank για να φορτίσετε και τις υπόλοιπες συσκευές σας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Asus Zenfone Max έρχεται με μία οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης HD, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε το SoC Snapdragon 410 από την Qualcomm και 2GB μνήμης RAM.

Asus Zenfone Selfie





Το Asus Zenfone selfie όπως μας προϊδεάζει η ονομασία του εστιάζει στις selfie φωτογραφίες με μία διπλή κάμερα, που η Asus ονομάζει PixelMaster, ανάλυσης 13 MP, η οποία συνοδεύεται με ένα διπλό LED Flash. Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε το SoC της Qualcomm, Snapdragon 615 τεχνολογίας 64-bit, 3 GB μνήμης RAM, κάρτα γραφικών Adreno 405, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16 GB και 32 GB. Τέλος η οθόνη του θα είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών και ανάλυσης Full HD.

Asus Zenfone Zoom




Τελευταίο smartphone που μας παρουσίασε η Asus, είναι το Zenfone Zoom, το λεπτότερο smartphone με 3x οπτικό zoom. Θα έρχεται με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel Atom χρονισμένο στα 2,3 GHz, 2 GB ή 4GB μνήμης RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16 GB, 32 GB, 64 GB καθώς θα υπάρχει και η επιλογή των 128 GB. H οθόνη του θα είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών και ανάλυσης Full HD. Τέλος όπως τα περισσότερα ZenFones θα διαθέτει υποδοχή για micro SD μέχρι 64 GB.

Zenfone 2 Laser





To Asus Zenfone 2 Laser διαθέτει laser autofocus που βοηθά την κάμερα ανάλυσης 13 MP να εστιάσει αυτόματα σε 0,2 δευτερόλεπτα. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, θα εξοπλίζεται με τον Qualcomm Snapdragon 615, τεχνολογίας 64-bit, χρονισμένο στα 1,2 GHz. Η μνήμη RAM θα είναι 2GB, ενώ η εσωτερική του μνήμη 16 GB με υποστήριξη MicroSD έως 128 GB. Η οθόνη του θα είναι διαγωνίου 5
5 ιντσών, ανάλυσης HD με προστασία Gorilla Glass 4.

Asus Zenpad





Το νέο tablet από την Ταϊβανέζικη εταιρεία φέρει μια σειρά από «παγκόσμιες πρωτιές» σύμφωνα με στέλεχος της Asus. Μερικές από αυτές είναι τα 4 GB μνήμης RAM, DTS-HD για ποιότητα ήχου, HDTV για προσομοίωση εικόνας σε συσκευές HDR αλλά και τέλος, η δυνατότητα για αλλαγή του πίσω μέρους της συσκευής ανάλογα με τη διάθεση σας. Ο επεξεργαστής είναι ένας Intel Atom τεχνολογίας 64-bit. Η εταιρεία προσφέρει μαζί με τη συσκευή τις θήκες Zen Clutch, Zen Case και Power Case. Υπάρχει επίσης και η θήκη Audio Case για κορυφαία ποιότητα ήχου καθώς διαθέτει 5.1 channel surround ήχο και subwoofer.

Η αρχική του τιμή θα είναι στα 199 ευρώ και θα διατίθεται σε πολλά μεγέθη οθόνης με το μεγαλύτερο να έχει οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών.

Asus ZenWatch 2




Το νέο smartwatch της Asus, που είναι το δεύτερο μοντέλο της σειράς ZenWatch, έρχεται σε δύο μεγέθη Το πρώτο διαθέτει οθόνη διαγωνίου 1,63 ιντσών και ανάλυσης 320 x 320 pixels όπως ακριβώς το πρώτο ZenWatch ενώ το δεύτερο μοντέλο θα είναι ελαφρώς μικρότερο με μία οθόνη διαγωνίου 1,45 ιντσών και ανάλυσης 280 x 280 pixels.

Στο κομμάτι του hardware και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με τον Snapdragon 400 SoC από την Qualcomm, χρονισμένο στα 1,2 GHz, 512 MB LPDDR2 RAM και 4 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το μεγαλύτερο μοντέλο ZenWatch 2 θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 400 mAh ενώ το μικρότερο θα εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 300 mAh, με την Asus να υποστηρίζει πως η διάρκεια της θα είναι δυόμισι και δύο μέρες αντίστοιχα για το κάθε μοντέλο. Η φόρτιση θα γίνεται ασύρματα, με την μπαταρία του ZenWatch 2 να χρειάζεται 36 λεπτά για να φορτίσει στο 50%.

Το ZenWatch 2 θα έρθει στα καταστήματα μας τον Οκτώβρη σε τρία διαφορετικά χρώματα -ασημί, γκρι και χρυσό- και η τιμή του θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα με το μεγάλο μοντέλο να ξεκινά από τα 149 ευρώ και το μικρότερο από 169 ευρώ.

Asus VivoStick Windows 10 mini PC





Το Asus VivoStick είναι ένα mini PC παρόμοιο με το Intel Compute Stick, θα κοστολογείται στα 114 ευρώ και θα έρχεται στα καταστήματα με τα Windows 10προεγκατεστημένα. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένας Cherry Trail επεξεργαστής από την Intel, 2 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερικής μνήμης. Εξωτερικά θα διαθέτει δύο θύρες USB, μία θύρα HDMI και υποδοχή για ακουστικά. Θα πωλείται σε τρία χρώματα και ζυγίζει μόλις 70 γραμμάρια. Θα χρειαστείτε μία οθόνη ενώ μπορεί να συνδεθεί με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Τέλος θα υποστηρίζει επίσης Wi-fi 802.11n και Bluetooth 4.0.
Asus @ IFA: Παρουσίασε smartphones, tablet, smartwatch και mini PC Asus @ IFA: Παρουσίασε smartphones, tablet, smartwatch και mini PC Reviewed by D.Pap on 10:41 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.