google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OnePlus Two: Τον Ιούλιο η επίσημη παρουσίαση; - Techland.gr

Ads

OnePlus Two: Τον Ιούλιο η επίσημη παρουσίαση;

Θερμή η περίοδος που διανύουμε, όχι λόγω μόνο των ακραίων θερμοκρασιών με τον υδράργυρο να «χτυπάει» στο κόκκινο, αλλά κυρίως για τις διαρροές που έχουμε κάθε εβδομάδα και αυτήν τη φορά ξανά μεταδίδονται φήμες από την Κίνα ότι το πολυαναμενόμενο OnePlus 2 θα αποκαλυφθεί σε press event που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.
Το είχε πει άλλωστε και ο CEO της OnePlus, Carl Pei, πως το νέο τους smartphone θα αποκαλυφθεί στα μέσα του τρίτου τριμήνου, χωρίς να ορίζει ακριβώς το πότε, άρα ταιριάζει η ημερομηνία που δίνεται τώρα με τις αρχικές δηλώσεις του εκπροσώπου της εταιρείας. Να πούμε πως η φιλοσοφία είναι η ίδια, δηλαδή ένα smartphone με λογική τιμολόγηση και με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά για να ανταγωνιστεί αντίπαλές εταιρείες και συσκευές με έτος κατασκευής το 2015.

Οι περιγραφές που έχουν δοθεί από δημοσιογράφους σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν μάθει κατά καιρούς, θέλουν το νέο OnePlus 2 να φέρει SoC Qualcomm Snapdragon 810, RAM 3 GB, οθόνη αφής ανάλυσης 1080x1920 pixel και κύρια ψηφιακή camera με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι 5,5 ίντσες είναι μια ικανοποιητική διαγώνιος οθόνης, το έπραξε στο πρώτο της μοντέλο και μάλλον θα ξαναπροτιμήσει την ίδια διαγώνιο οθόνης και στον διάδοχο, άλλωστε θεωρεί ότι οι περισσότερες ίντσες δεν θα βολέψουν τους χρήστες και πολύ. 

Αν και οι προδιαγραφές της συσκευής είναι οι ίδιες με αντίπαλες ναυαρχίδες όπως τα Sony Xperia Z3+ και HTC One M9, η συσκευή της OnePlus θα κερδίσει το κοινό με την τιμή του, καθώς λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Κίνα περίπου στα 286 ευρώ (1999 γιουάν) για το μοντέλο των 16 GB, όμως τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Ακόμη και να δεχτούμε ότι τον Ιούλιο το OnePlus 2 θα ανακοινωθεί επίσημα, «γεννιούνται» πολλά ερωτήματα για αυτό, όπως το πόσα κομμάτια θα διατεθούν, πώς θα γίνουν οι παραγγελίες-αγορές (μέσω προσκλήσεων) και ποιες εκδόσεις θα εμφανιστούν πρώτα; 
πηγή
OnePlus Two: Τον Ιούλιο η επίσημη παρουσίαση; OnePlus Two: Τον Ιούλιο η επίσημη παρουσίαση; Reviewed by D.Pap on 11:53 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.