google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δημοσιεύτηκε promo εικόνα του Meizu M2 Note - Techland.gr

Ads

Δημοσιεύτηκε promo εικόνα του Meizu M2 Note



To M1 Note της Meizu είναι μια αρκετά νέα συσκευή στην αγορά, καθώς δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από την ημέρα κυκλοφορίας της, ωστόσο ήδη εδώ και εβδομάδες «ξεπετάγονται» φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρονται στο διάδοχο της, που ίσως να ονομαστεί M1 Note 2, αντί να χρησιμοποιεί σκέτο τον όρο M2.
O συνολικός του σχεδιασμός, βάσει μια νέας promo εικόνας, δείχνει να διατηρείται και να μένει αμετάβλητη η πλαστική unibody κατασκευή και φιλοσοφία, ενώ, αν παρατηρήσετε, το πλήκτρο power on/off μετακινήθηκε και προσαρμόστηκε αριστερά στο πλάι της συσκευής, κάτω από το πλήκτρο αυξομείωσης του ήχου. Ομολογουμένως, στο τωρινό M1 Note κάποιοι έβρισκαν άβολη τη θέση του πλήκτρου power on/off πάνω ψηλά.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι βλέπουμε απλώς μια νέα έκδοση του M1 και όχι κάποια εντελώς νέα συσκευή που βρίσκεται στα σκαριά. Ανεξάρτητα του τι αληθεύει, οι φήμες για την ίδια συσκευή, όποια και αν είναι αυτή, τη θέλουν με οθόνη διαγώνιου 5,5 ιντσών Full HD ανάλυσης και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο το τι θα παρουσιάσει η Meizu, αλλά την ερχόμενη Τρίτη θα μας λυθούν οι όποιες απορίες.
Δημοσιεύτηκε promo εικόνα του Meizu M2 Note Δημοσιεύτηκε promo εικόνα  του Meizu M2 Note Reviewed by D.Pap on 3:20 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.