google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 H Samsung φτιάχνει κινητό με δύο οθόνες που θα διπλώνει στα δύο - Techland.gr

Ads

H Samsung φτιάχνει κινητό με δύο οθόνες που θα διπλώνει στα δύο

Η Samsung ετοιμάζεται να κάνει την διαφορά στον τομέα των smartphones, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του blog Sam Mobile, αναπτύσσει ένα μοναδικό project που θα αφορά σε κινητά με δύο οθόνες που λυγίζουν.

Όπως αναφέρει το blog, που ασχολείται με νέα προϊόντα της εταιρείας, το Project Valley βρίσκεται στα πρώτα του στάδια αλλά αναμένεται να αφορά σε ένα κινητό της Samsung το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει μεταξύ δύο οθονών καθώς και να διπλώσει, αν το επιθυμεί, το τηλέφωνό του στα δύο, όπως θα δίπλωνε ένα φύλλο χαρτί.

Το Sam Mobile, υπογραμμίζει ότι επειδή το συγκεκριμένο project είναι σε πρώιμο στάδιο, μπορεί να αργήσει να ολοκληρωθεί, ακόμα και να ακυρωθεί.

Η Samsung έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα είναι σε θέση να δημιουργήσει κινητά που θα μπορούν να διπλώσουν, έως το 2016, ενώ ήδη η γκάμα της περιλαμβάνει κοίλα κινητά όπως τα Galaxy Round, Galaxy Note Edge και Galaxy S6 Edge.

Η δημιουργία κινητών που διπλώνουν, φαίνεται πως είναι το μεγάλο στοίχημα για την Samsung, η οποία θέλει να συναρπάσει το αγοραστικό κοινό και να κάνει την διαφορά.

Βέβαια το πιο πιθανό είναι πως ένα τέτοιο κινητό θα είναι αρκετά πιο ακριβό από τα smartphone που ήδη κυκλοφορούν .

Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε η τηλεόραση που διπλώνει και μπορεί να προσκολληθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακριβώς όπως τα μαγνητάκια σε ένα ψυγείο.
H Samsung φτιάχνει κινητό με δύο οθόνες που θα διπλώνει στα δύο H Samsung φτιάχνει κινητό με δύο οθόνες που θα διπλώνει στα δύο Reviewed by D.Pap on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.