google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Stikey: Ελληνικό αξεσουάρ για smartphone σε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter‏ - Techland.gr

Ads

Stikey: Ελληνικό αξεσουάρ για smartphone σε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter‏



Ένα πολυχρηστικό αξεσουάρ για smartphones με το όνομα Stikey σχεδίασαν οι Μελέτης Μιχελακάκης και Ηλίας Καλογερόπουλος, έχοντας ήδη ξεκινήσει την εκστρατεία χρηματοδότησής του στο Kickstarter. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν μέχρι τις 31 Μαΐου 12.000 βρετανικές λίρες, ώστε να ξεκινήσουν την παραγωγή του προϊόντος.

Το Stikey έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσει την εμπειρία της χρήσης ενός smartphone, καθώς επικεντρώνεται σε πάνω από ένα χαρακτηριστικό της. Χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό λειτουργεί σαν φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια αλλά και όρθια θέση, ενώ ο σχεδιασμός του παράλληλα επιτρέπει την ασφαλή τακτοποίηση του καλωδίου του φορτιστή ή των ακουστικών έτσι ώστε να μην μπλέκονται και να ταλαιπωρούνται όταν τα μεταφέρουμε.Στον σχεδιασμό του Stikey, στόχος ήταν ένα προϊόν που αν και φορητό δεν θα ξεχνιόταν εύκολα ούτε θα θαβόταν σε ένα συρτάρι. Γι’ αυτό το Stikey, μπαίνοντας στα κλειδιά του χρήστη ως μπρελόκ, είναι πάντα στη διάθεσή του όταν το χρειαστεί.

Επιπλέον, μέρος της συσκευασίας του Stikey θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση των απορριμάτων, προσφέροντας ταυτόχρονα έξτρα λειτουργικότητα στους χρήστες. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, το κάτω μέρος της μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαγνητική βάση για το κινητό, έχοντας την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε πληθώρα επιφανειών.
Stikey: Ελληνικό αξεσουάρ για smartphone σε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter‏ Stikey: Ελληνικό αξεσουάρ για smartphone σε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter‏ Reviewed by D.Pap on 10:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.