google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OnePlus: Σύντομα η άφιξη του OnePlus 2 και ενός ακόμη φθηνότερου μοντέλου - Techland.gr

Ads

OnePlus: Σύντομα η άφιξη του OnePlus 2 και ενός ακόμη φθηνότερου μοντέλου

Χρυσός κανόνας για να θεωρηθεί μια συσκευή πετυχημένη είναι το σωστό marketing, δεν αρκεί όμως μόνο αυτό και αυτό το είδαμε και πέρσι με το OnePlus One, ένα smartphone από μια start up εταιρεία που με τις προδιαγραφές του και τη χαμηλή του τιμολόγηση έγινε μια από τις «best seller» συσκευές της παγκόσμιας αγοράς. Το εκπληκτικό αυτό smartphone που ήρθε από το πουθενά και έφτασε περίπου τις 1 εκατομμύριο πωληθείσες μονάδες, αποκτά διάδοχο τον οποίο και θα δούμε κατά το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Φέτος, η OnePlus με το νέο της OnePlus 2 ελπίζει...
να πουλήσει 3–5 εκατομμύρια smartphones συνολικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, συνυπολογίζοντας και τα ποσοστά πωλήσεων και του πρώτου μοντέλου και ο αριθμός αυτός θα ανέβει πολύ πιο πάνω το 2016 αγγίζοντας τις 10 εκατομμύρια μονάδες. Αυτή είναι η προσωπική επιθυμία της κινεζικής κατασκευάστριας. Παράλληλα, θα εμφανιστεί και ένα φθηνότερο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει και αυτό λίγο πριν το τέλος αυτού του χρόνου.

Πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για μια φθηνή συσκευή με εξωτερική εικόνα που θα αρέσει στο κοινό που εκτιμά την όμορφη σχεδίαση και αδιαφορεί λίγο για τις προδιαγραφές.

Όσο για το OnePlus 2, αυτό θα μπορούσε να φέρει SoC Qualcomm Snapdragon 810 με οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και υποστήριξη κάρτας μνήμης microSD. Το OnePlus 2 μπορεί να είναι πιο ακριβό από το πρώτο μοντέλο, το οποίο κοστίζει 280 ευρώ η unlocked έκδοση.

Όπως και να έχει, εμείς έχουμε αυτιά και μάτια ανοικτά για να δούμε τη δεύτερη γενιά του OnePlus One.
πηγή
OnePlus: Σύντομα η άφιξη του OnePlus 2 και ενός ακόμη φθηνότερου μοντέλου OnePlus: Σύντομα η άφιξη του OnePlus 2 και ενός ακόμη φθηνότερου μοντέλου Reviewed by D.Pap on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.