google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δύο νέες Nexus συσκευές για φέτος με τη βοήθεια των LG και Huawei - Techland.gr

Ads

Δύο νέες Nexus συσκευές για φέτος με τη βοήθεια των LG και Huawei



Μόλις εχθές κυκλοφόρησαν νέες φήμες ότι για τις επόμενες Nexus συσκευές της Google, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και με κινέζικο κατασκευαστή για φέτος. Ανάμεσα στα ονόματα των εταιρειών που «ακούστηκαν», αρχικά ήταν αυτά των Huawei, Lenovo και Xiaomi. Λίγο μετά, προστέθηκαν και άλλες πληροφορίες που έγιναν πιο συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι προς τα τέλη του 2015 θα δούμε δύο Nexus συσκευές.
Άρα θα δούμε φέτος τους διαδόχους των Nexus 6 της Motorola και του Nexus 9 που κατασκεύασε η HTC, μόνο που τώρα η Google θα συνεργαστεί με την LG και την Huawei.

Η LG φαίνεται πως τα έχει αρκετά καλά με την Google, καθώς και στο παρελθόν είχε αναλάβει την δημιουργία των μοντέλων Nexus 4 και Nexus 5, ενώ για την Huawei θα είναι η πρώτη φορά και είμαστε έτοιμοι να δούμε αν θα αποδώσει τα αναμενόμενα μια τέτοια συνεργασία. Εφόσον ισχύουν όλα αυτά, η LG λογικά θα αναλάβει την ναυαρχίδα, ενώ η Huawei θα είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του νέου Nexus tablet. Φαντάζει απίθανο να γίνει το αντίστροφο.

Επίσης, λέγεται ότι η Google δεν είναι τόσο σίγουρη για το εάν θα κάνει χρήση κάποιου SoC της Qualcomm για να εφοδιάσει με αυτό το επόμενο smartphones της, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να προτιμήσει SoC του κατασκευαστή που θα αναλάβει την συσκευή. Εξάλλου, τόσο η LG όσο και η Huawei εξελίσσουν τις δικές τους προτάσεις στον τομέα των mobile SoC, με τα NUCLUN και Kirin αντίστοιχα.
Δύο νέες Nexus συσκευές για φέτος με τη βοήθεια των LG και Huawei Δύο νέες Nexus συσκευές για φέτος με τη βοήθεια των LG και Huawei Reviewed by D.Pap on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.