google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG G4 : Διέρρευσαν live φωτογραφίες - Techland.gr

Ads

LG G4 : Διέρρευσαν live φωτογραφίες

Το LG G4 περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα την περίοδο Απριλίου – Μαΐου, όπως ο προκάτοχός τουLG G3 και όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε όλο και περισσότερα leaks. Σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες του LG G4 (Note?) και ανέβηκαν στο XDA Developers.

Αυτό που εμφανίζεται μπορεί να μην είναι η τελική έκδοση, αλλά μας δίνει μια πολύ καλή πρώτη εικόνα, αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι από το LG G4. Μοιάζει αρκετά με το LG G3 αλλά θα έχει πιο premium design, τα κουμπιά στην πίσω πλευρά παραμένουν αλλά είναι ελαφρώς αλλαγμένα και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι αρκετά λεπτά.

Το πιο σημαντικό που παρατηρούμε είναι το stylus στην πάνω πλευρά, αν και θα μπορούσε να είναι κεραία τηλεόρασης για την Κορεάτικη έκδοση. Να πούμε ότι περιμένουμε μετά το καλοκαίρι να ανακοινωθεί και το LG G4 Note και μπορεί να είναι αυτό που εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Τέλος, βλέπουμε ότι τρέχει Android 5.0 Lollipop ενώ από προηγούμενες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 810 SoC, κάμερα 16 Megapixel και οθόνη QHD.

Όπως πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και μέχρι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.










Πηγή
LG G4 : Διέρρευσαν live φωτογραφίες LG G4 : Διέρρευσαν live φωτογραφίες Reviewed by D.Pap on 3:49 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.