google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Arch, με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές - Techland.gr

Ads

Xiaomi Arch, με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές

H Xiaomi ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλέον, δείχνει ότι έχει έρθει για να μείνει και προσπαθεί να συναγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα με τα ίδια «όπλα». Στην IFA 2014 η Samsung παρουσίασε τη νέα της καινοτόμα συσκευή, Samsung Galaxy Edge με καμπυλωτή οθόνη στη μια πλευρά. Η Xiaomi φαίνεται πως θέλει να πάει ένα βήμα πιο κάτω.

Σύμφωνα με ...ένα poster-concept που κυκλοφόρησε, βλέπουμε ένα smartphone με την υπογραφή της Xiaomi το οποίο έχει κυρτή οθόνη και από τις δυο πλευρές, κάτι ανάλογο με τις πληροφορίες που έχουμε ακούσει για την Edge έκδοση του Samsung Galaxy S6.

Όπως αναφέρουν οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, η συσκευή ονομάζεται Xiaomi Arch και στις δυο πλευρές της οθόνης θα υπάρχουν notifications και control buttons, γα παράδειγμα η μια πλευρά θα κάνει stream το χρηματιστήριο και σκορ αγώνων. Το poster αναφέρει ότι το Arch είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο με dual curved οθόνη.

Να πούμε όμως ότι ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι αφού μέχρι τώρα η στρατηγική της Xiaomi είναι οι οικονομικές συσκευές και ένα τέτοιο smartphone θα ανέβαζε την τιμή.
Xiaomi Arch, με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές Xiaomi Arch, με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές Reviewed by D.Pap on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.