google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei Honor 6 Plus: Το πιο εξελιγμένο smartphone της εταιρείας παρουσιάστηκε - Techland.gr

Ads

Huawei Honor 6 Plus: Το πιο εξελιγμένο smartphone της εταιρείας παρουσιάστηκε

Το αρχικό Honor 6 Plus προκάλεσε θετική εντύπωση, απέσπασε πολύ καλές κριτικές για το συνολικό του πακέτο, τις προδιαγραφές και την τιμή του και χθες είχαμε την ανακοίνωση του Honor 6 Plus, το πρώτο smartphone της κινεζικής Huawei που φέρει dual-camera set up. Η τελετή παρουσίασής του έλαβε χώρα στο Πεκίνο αυτήν την Τρίτη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο event με μεγάλη προσέλευση κοινού.Η νέα συσκευή της Huawei, είναι ένα μικρό «θηρίο», πανίσχυρο με tech specs που το καθιστούν σίγουρα ένα από τα ασυναγώνιστα high-end smartphones της αγοράς για χρήστες με υπερβολικές και πολλές απαιτήσεις. Κάνοντας μια εκτενή αναφορά περί τεχνικών του προδιαγραφών, μαθαίνουμε ότι διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οι ακριβείς του διαστάσεις είναι 150,46 x 75,68 x 7,5 χιλιοστά και διαθέτει SoC Kirin 925 με οκταπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα ρολογιού χρονισμένη στα 1,8 GHz, λέγεται ότι είναι ανώτερος και πιο αποδοτικός από τον Kirin 920 και έρχεται μαζί με έναν πρόσθετο image signal processor. Για την μέγιστη απόδοση επιλέχθηκε η τοποθέτηση RAM 3 GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου φθάνει τα 32 GB με δυνατότητα επέκτασής του καθώς υπάρχει microSD slot. Η παντοδύναμη αυτή συσκευή της Huawei θα έχει και μια μπαταρία μεγάλου συνολικού φορτίου, στα 3.600 mAh για πολλές ώρες αυτονομίας.

Χωρίς καμία αμφιβολία την παράσταση κλέβει η dual-cam τεχνολογία που χρησιμοποιεί ουσιαστικά δύο αισθητήρες των 8 Megapixel, ωστόσο η εταιρεία επισημαίνει ότι ο κύριος αισθητήρας της camera που βρίσκεται στην πλάτη του smartphone είναι ανάλυσης στα 13 Megapixel. Άλλο βασικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι πως οι δύο φακοί αντιλαμβάνονται καλύτερα τη διάθλαση του φωτός, επιτρέποντας πολύ πιο γρήγορη εστίαση, πράγμα που εγγυάται ένα καλύτερο αποτέλεσμα λήψεων σε συνθήκες με μη επαρκή φωτισμό περιβάλλοντος και μείωση θορύβου. Εξελιγμένη είναι και η εμπρός camera, η οποία θα προσφέρει φωτογραφίες ανάλυσης 5 Megapixels για καλύτερες selfies.

Δεν λείπουν επίσης ικανότητες όπως η υποστήριξη προτύπου NFC, η παράλληλη λειτουργία δύο καρτών SIM, η λειτουργία OTG και θύρα υπερύθρων.

Άνοιξε η φόρμα προ-παραγγελιών και οι αποστολές θα γίνονται εντός μίας εβδομάδας, που προσμετράται από την πρώτη μέρα προ-παραγγελίας. Η Huawei καυχιέται ότι το Honor 6 Plus έχει απίστευτες φωτογραφικές δυνατότητες και ένας από τους αντιπροέδρους της κατασκευάστριας, τρέφει ελπίδες για πωλήσεις που θα ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια μονάδες και περιμένουμε να δούμε εάν θα επαληθευτεί.



You Tube
Για παγκόσμια διαθεσιμότητα δεν ακούστηκε το παραμικρό, ωστόσο στην Κίνα η 3G έκδοση θα κοστίσει 258 ευρώ, ενώ η 4G έχει υψηλότερη τιμή, περίπου στα 322 ευρώ.
Huawei Honor 6 Plus: Το πιο εξελιγμένο smartphone της εταιρείας παρουσιάστηκε Huawei Honor 6 Plus: Το πιο εξελιγμένο smartphone της εταιρείας παρουσιάστηκε Reviewed by D.Pap on 8:50 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.