google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus: Δύο νέα teaser «μαρτυρούν» νέες συσκευές - Techland.gr

Ads

Asus: Δύο νέα teaser «μαρτυρούν» νέες συσκευές

Συνηθίσαμε πια τα teasers πριν δούμε επίσημα την κυκλοφορία νέων συσκευών και για αυτό η Asus δεν θέλει να μας αλλάξει τώρα αυτή την πάγια τακτική που τηρούν και άλλοι κατασκευαστές, δημοσιεύοντας δυο teasers για τα νέα Zenfone κα Zenwatch που θα παρουσιαστούν στις 28 Οκτωβρίου για την Ιαπωνία. Ωστόσο η εταιρεία κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της, αφού δεν δίνει κάποια παραπάνω σχετική πληροφορία για το τι ετοιμάζει, όμως θυμόμαστε ότι στην IFA 2014 παρουσίασε το ZenWatch με διαγωνίου 1,63 ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 320×320 pixel που δίνει 278 ppi, SoC Snapdragon 400 με CPU χρονισμένη στα 1,2 GHz CPU και 512 MB RAM. Άρα βάσει των teaser και φέρνοντας στη μνήμη μας το όσα είδαμε στην φετινή IFA, υποθέτουμε ότι θα δούμε μια αντίστοιχη συσκευή, αλλά και πάλι δεν μας βοηθούν και πολύ τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει.

Όσο για το smartphone, μπορούν να γίνουν απλώς υποθέσεις σε αυτή την δεδομένη στιγμή, ίσως δούμε κάποιο νέο Zenfone 6, Zenfone 5 ή Zenfone 4. Όλα είναι πολύ οικονομικά, με αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές για την τιμή τους, άρα κάτι ανάλογο πιθανόν να παρουσιαστεί και τώρα.

Από την ερχόμενη Τρίτη έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για να αφήσουμε τις εικασίες και να δούμε τι έχει να μας αποκαλύψει η Asus.
Asus: Δύο νέα teaser «μαρτυρούν» νέες συσκευές Asus: Δύο νέα teaser «μαρτυρούν» νέες συσκευές Reviewed by D.Pap on 11:33 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.