google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Να, η λύση στη δυσκολία χρήσης ενός phablet: Ο Buddy της Alcatel! - Techland.gr

Ads

Να, η λύση στη δυσκολία χρήσης ενός phablet: Ο Buddy της Alcatel!

Σας αρέσει η ιδέα του να έχετε ένα μεγάλο smartphone, αλλά, μερικές φορές, αυτό ακριβώς το...τεράστιο μέγεθός του σας δυσκολεύει; Η Alcatel έχει μία λύση που σας γυρίζει πίσω στο παρελθόν χωρίς να απαρνιέστε το παρόν και τις τάσεις του. Το νέο της μοντέλο OneTouch Pop Mega είναι ένα 6ιντσο phablet που, ωστόσο, έχει και... "παρέα".
Πρόκειται για ...ένα αξεσουάρ με την ονομασία Buddy, το οποίο συνδέεται μαζί του μέσω Bluetooth και αποτελεί, πρακτικά, μία μικρότερη συμβατική συσκευή με οθόνη και παραδοσιακά πλήκτρα που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όταν το phablet σάς φαίνεται απλά... τεράστιο.

Πέρα από τη ευκολία χρήσης μίας "παλιάς" μικρής συσκευής, το όλο concept έχει ως αποτέλεσμα και να μη ξοδεύετε εύκολα και την μπαταρία του smartphone σας. Όσο για το πόσο θα σας κοστίσουν οι δύο (πρακτικά) συσκευές, η απάντηση είναι 249 δολάρια, με την Alcatel να δημιουργεί ένα αξεσουάρ που εν μέρει έχουμε ξαναδεί από την HTC, το προσφέρει ωστόσο...δωρεάν μαζί με ένα phablet της.

Αναμένοντας το επόμενο gadget που θα μας κάνει να σηκώσουμε το φρύδι και να κουνήσουμε το κεφάλι με νόημα, το OneTouch Pop Mega και ο Buddy του σίγουρα κέρδισαν μία θέση στις πιο περίεργες συσκευές της χρονιάς.
Να, η λύση στη δυσκολία χρήσης ενός phablet: Ο Buddy της Alcatel! Να, η λύση στη δυσκολία χρήσης ενός phablet: Ο Buddy της Alcatel! Reviewed by D.Pap on 1:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.