google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi: Νέα ρεκόρ πωλήσεων - Techland.gr

Ads

Xiaomi: Νέα ρεκόρ πωλήσεων

Μετά την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi4, η εταιρεία ξεκίνησε άμεσα τη διάθεση της συσκευής σε διάφορες αγορές του κόσμου. Μια από αυτές ήταν η αγορά της Κίνας. Με βάση τα χαρακτηριστικά και την τιμολόγηση της συσκευής, περιμέναμε σίγουρα θετικά νούμερα πωλήσεων, μόνο που τα ανακοινωθέντα στοιχεία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η Xiaomi λοιπόν, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια, ότι η πρώτη παρτίδα Mi4 που διέθεσε στην αγορά της Κίνας, ξεπουλήθηκε σε μόλις 37 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι πραγματικά εντυπωσιακός αλλά η εταιρεία ίσως ξέχασε να μας ανακοινώσει και των αριθμό συσκευών που περιείχε η συγκεκριμένη παρτίδα.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στην αγορά της Ινδίας. Στη συγκεκριμένη αγορά, ο προκάτοχος του Mi4, δηλαδή το Mi3, βγήκε εκτός διαθεσιμότητας στο χρόνο των 5 δευτερολέπτων. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η πρώτη παρτίδα που διέθεσε η εταιρεία στην Ινδία τη προηγούμενη βδομάδα, πουλήθηκε σε 39 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι υπήρξε εντυπωσιακή μείωση του χρόνου πώλησης. Βέβαια ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται ο αριθμός των συσκευών που διατέθηκαν στην αγορά, με κάποιες φήμες να μιλούν για 10.000 συσκευές και στις δύο παρτίδες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Κινέζικη εταιρεία φαίνεται να κινείται σε υψηλά νούμερα πωλήσεων, ακόμη και με τη περσινή ναυαρχίδα της σε κάποιες αγορές.
Xiaomi: Νέα ρεκόρ πωλήσεων Xiaomi: Νέα ρεκόρ πωλήσεων Reviewed by D.Pap on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.