google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus: Ξεκίνησε το λανσάρισμα της σειράς ZenFone στις ανατολικές αγορές - Techland.gr

Ads

Asus: Ξεκίνησε το λανσάρισμα της σειράς ZenFone στις ανατολικές αγορές

Η Asus ανακοίνωσε την σειρά ZenFone στην φετινή CES και πλέον τα νέα της Android smartphones με Intel chipset, μετά την Κίνα και την Ταϊβάν, θα είναι διαθέσιμα και στην Νοτιοανατολική Ασία (Ινδονησία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ) από τον επόμενο κιόλας μήνα.

Το πολύχρωμο ZenFone έρχεται σε τρία μεγέθη οθονών, των 4, των 5 και των 6 ιντσών με κάποιες διαφορές στα χαρακτηριστικά. Το 4 ιντσών μοντέλο φέρει μια πιο νεανική σχεδίαση με σπορ χαρακτήρα και υποδοχή για κάρτα microSD, ενώ το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο των 5 ιντσών, φέρει οθόνη ανάλυσης HD 1280x720pixels. Το ZenFone 6 θα ενσωματώνει ψηφιακή κάμερα των 13MP, καθώς και τεχνολογία προτύπου ήχου Asus SonicMaster.

Ανεξάρτητα από τα specs, όλες οι εκδόσεις του ZenFone έχουν προεγκατεστημένο το ελαφρώς τροποποιημένο UI που επιμελείται η Asus και συνυπάρχει με το Android OS. Επίσης, περιέχεται και το αποκαλούμενο PixelMaster, ένα εξάρτημα στην κάμερα που προσθέτει περισσότερο βάθος πεδίου. Στο ZenFone 5 και 6, η Asus προσθέτει μια ειδική λειτουργία χαμηλού φωτισμού συμβάλλοντας στην καλύτερη απόδοση της κάμερας όπου οι συνθήκες φωτισμού είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Στην Σιγκαπούρη, ανακοινώθηκε ως περίοδος κυκλοφορίας ο μήνας Μάιος με τιμη τα 249 δολάρια για το ZenFone 5, ενω λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η εμπορική διάθεση των ZenFone 4 και 6. Στην Ινδονησία, το ZenFone 4 θα κοστίζει 95 δολάρια, ενώ το ZenFone 5 θα τιμολογηθεί στα 182 δολάρια. Το ZenFone 6 θα είναι πιο ακριβό, με την τιμή διάθεσης του να φτάνει τα 269 δολάρια.

Σε αναμονή νέων, λοιπόν, για το εάν υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσουν τα νέα ZenFone και στην Ευρώπη.
Asus: Ξεκίνησε το λανσάρισμα της σειράς ZenFone στις ανατολικές αγορές Asus: Ξεκίνησε το λανσάρισμα της σειράς ZenFone στις ανατολικές αγορές Reviewed by D.Pap on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.