google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενας έξυπνος Εκτυπωτής "τσέπης" στα 180$ - Techland.gr

Ads

Ενας έξυπνος Εκτυπωτής "τσέπης" στα 180$


Πώς θα σας φαινόταν άν μαζί με το νέο σας έξυπνο τηλέφωνο (smartphone) είχατε μαζί σας και έναν εκτυπωτή που χωράει στην "τσέπη" σας; και να σας επιτρέπει να εκτυπώσετε οτιδήποτε εσεις θελήσετε απο ενα απλό εγγραφο μέχρι και τα Facebook status,tweets, και της φωτογραφίες; σίγουρα κατι τέτοιο θα ηταν απλα εντυπωσιακό δεν συμφωνείτε;,
ακόμα πιο εντυπωσιακό θα ηταν αν μπορούσαμε να το αποκτήσουμε σε μια πολύ προσιτή τιμή, Αυτό το εμπόδιο φιλοδοξεί να υπερκαλύψει μια ισραηλινή εταιρεία Zuta Labs , παρουσιάζοντάς μας τον υπερφορητό printer τσέπης Mini Mobile Robotic Printer.

 Στην καμπάνια που μόλις ανέβασε η εν λόγο εταιρία ψάχνει για χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, χρηματοδότηση ύψους 400.000 δολαρίων Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 168.320, με 27 ημέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το Mini Mobile Robotic Printer, φορτίζεται μέσω καλωδίου Micro-USB και μπορεί να λειτουργεί για χρονικό διάστημα μίας ώρας, ενώ, κατά τους κατασκευαστές του, διαθέτει μελάνη για εκτύπωση 1.000 σελίδων, έχει βάρος 300 γραμμάρια, διαστάσεις 10cm x 11,5cm και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth, Η ταχύτητα εκτύπωσής του είναι 1,2 ppm. Όσον αφορά στην ποιότητα εκτύπωσης, το πρωτότυπο μπορεί να φτάσει μέχρι 96x192 dpi, ωστόσο υποστηρίζεται ότι το τελικό προϊόν θα έχει υψηλότερη ανάλυση.  "γλιστράει" επάνω στην επιφάνεια του χαρτιού, εκτυπώνοντας ασπρόμαυρα οτιδήποτε επιθυμεί ο χρήστης. Το πλάνο της εταιρείας είναι στην τελική του έκδοση ο εκτυπωτής να υποστηρίζει και έγχρωμες εκτυπώσεις.
Τέλος αν τελικά πάνε όλα καλά με την χρηματοδότηση θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα σε Λευκό & Μαύρο
Δείτε το παρακάτω video:
Ενας έξυπνος Εκτυπωτής "τσέπης" στα 180$ Ενας έξυπνος Εκτυπωτής "τσέπης" στα 180$ Reviewed by D.Pap on 6:37 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.